• Σε απόθεμα
 • Κατασκευαστές: KUMTEL
 • Κωδικός: 005152
 • Βάρος: 4.000 kg
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
€ 71.04
Ποσότητες εκπτώσεις
1-22-55-1010+

€ 71.04

€ 68.91

€ 66.78

€ 63.94

Η τιμή του προϊόντος που εμφανίζεται είναι για 1 τεμάχιο.

Θερμάστρα υπερύθρων KUMTEL CX 30 - 3000W

Μάρκα: KUMTEL
Μοντέλο: CX 30
Ιδιότητα: Υπέρυθρη θέρμανση
Προορισμός χρήσης: Εσωτερική και εξωτερική θέρμανση (ζώνης)

Περιγραφή:

Η θερμάστρα υπέρυθρης ακτινοβολίας διαθέτει υπέρυθρη αντίσταση ισχύος 3000 W. Ο χειρισμός του θερμαντήρα γίνεται με τη βοήθεια θερμορυθμιστή. Με τη βοήθειά του μπορείτε να καθορίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία, στην οποία, όταν επιτευχθεί, ο θερμαντήρας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και αντίθετα, όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από την καθορισμένη τιμή, ο θερμαντήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας θα ενεργοποιηθεί. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται με τη βοήθεια θερμοστάτη. Η θερμάστρα υπερύθρων διατίθεται με πλάκες στήριξης για τοποθέτηση σε τοίχο. Αυτές επιτρέπουν τη ρύθμιση της γωνίας τοποθέτησης.

- Ανακλαστήρας αλουμινίου για μέγιστη θερμική απόδοση.
- Οριζόντια θέση τοποθέτησης σε τοίχο, οροφή ή βάση στήριξης

Θερμάστρα υπερύθρων KUMTEL CX 30 - Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΠαράμετροςΜέγεθος
ΜάρκαKumtel
ΜοντέλοCX 30
Ισχύς3000 W
Θερμαινόμενη εξωτερική επιφάνεια7-12 м2
Θερμαινόμενη στεγασμένη επιφάνεια20 -30 м2
ΤροφοδοσίαAC 220V 50/60Hz
Διαστάσεις140 мм х 185 мм х 980мм
Βάρος4 кг
ΧειρισμόςΧειροκίνητα
ΘερμοστάτηςΝαι
Εγγύηση2 χρόνια
ΠροέλευσηΤουρκία

Υπέρυθρη θέρμανση - Пροορισμός χρήσης και πλεονεκτήματα.

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερική θέρμανση, για υπαίθρια τραπέζια καταστημάτων, για θέρμανση κήπων, για βιομηχανικούς χώρους και επιφάνειες με υπερκείμενο μεγάλο όγκο αέρα, για κάθε είδους αεριζόμενους χώρους για τους οποίους τα συμβατικά θερμαντικά μέσα, τα οποία πρώτα θερμαίνουν τον αέρα που στη συνέχεια αποδίδει τη θερμότητα στα σώματα, δεν είναι αποτελεσματικά. Η υπέρυθρη θέρμανση θερμαίνει απευθείας τα σώματα, πράγμα το οποίο αποκλείει τις απώλειες κατά τη μεταφορά θερμότητας.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των υπέρυθρων θερμαστρών KUMTEL

 • Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης – οι υπέρυθρες θερμάστρες KUMTEL χρησιμοποιούν για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας θερμοστάτη δωματίου ο οποίος ελέγχει τη θερμοκρασία του χώρου και ενεργοποιεί η απενεργοποιεί τη θερμάστρα, ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία του χώρου στην επιθυμητή τιμή.
 • Προστατευτικό πλέγμα θερμαντήρα – προστατεύει από θραύση και δυσχεραίνει την πρόσβαση στο θερμαντικό σπιράλ.
 • Καθαρή Ενέργεια (Green Energy) – οι υπέρυθρες θερμάστρες KUMTEL δεν εκπέμπουν επιβλαβείς εκπομπές και δεν μολύνουν το περιβάλλον
 • Τεχνολογία αργυροκόλλησης – στους υπέρυθρους θερμαντήρες χρησιμοποιείται αργυροκόλληση υψηλής τεχνολογίας για την επίτευξη αντοχής και υψηλής αγωγιμότητας.
 • Ελλειψοειδές θερμαντικό σπιράλ – ο ειδικά κατοχυρωμένος ελλειψοειδής σχεδιασμός πηνίου συμβάλλει στην εξασφάλιση 25% υψηλότερης απόδοσης. Το σπιράλ του θερμαντήρα της υπέρυθρης θερμάστρας δεν προκαλεί σκιασμούς στο εσωτερικό του, γεγονός το οποίο αντανακλάται στην απόδοσή της, λόγω της αποτροπής απωλειών θερμικής ακτινοβολίας.
 • Ελαστικό (μη εύφλεκτο) καλώδιο – η υπέρυθρη θερμάστρα διαθέτει καλώδιο με μη εύφλεκτη ελαστική μόνωση, ανθεκτική μέχρι τους 850°C.
 • Βαθμός προστασίας από το νερό ΙΡΧ-2 – οι υπέρυθρες θερμάστρες KUMTEL είναι προστατευμένες από την υγρασία και την πτώση σταγόνων νερού, πράγμα το οποίο τις καθιστά κατάλληλες τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική θέρμανση, εφόσον βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο
Η εταιρεία Apogee 99 είναι επίσημος εισαγωγέας της μάρκας KUMTEL (ΚΟΥΜΤΕΛ)
 • Τεχνική εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της εγγύησης και μετά την εγγύηση για όλα τα προσφερόμενα μοντέλα
 • Διαθέσιμα ανταλλακτικά
 • Διανομή - όροι και προϋποθέσεις

Κωδικός: 005152

Κατασκευαστές
Ισχύς
3000 W
Αντίσταση
Кварцов IR
Διαχείριση
Ръчно
Προστασία υγρασίας
IP 24