Φίλτρα

Φίλτρα

- €

Στην κατηγορία "Ηλεκτρικοί διακόπτες για φωτισμό" θα βρείτε ποικιλία από χωνευτούς ηλεκτρικούς διακόπτες (για τοποθέτηση μέσα σε τοίχο) και επιτοίχιους ηλεκτρικούς διακόπτες με υψηλή προστασία από υγρασία και σκόνη.

Οι ηλεκτρικοί διακόπτες που μπορείτε να βρείτε εδώ είναι των ακόλουθων τύπων:

  • Μονός διακόπτης (σχήμα 1) - για έλεγχο ενός φωτιστικού, ανεξάρτητα από τον αριθμό των λαμπτήρων. Όλες ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται ταυτόχρονα.
  • Σειριακοί διακόπτες (σχήμα 5) - δύο ή τρεις διακόπτες τοποθετημένοι σε ένα κοινό σώμα. Κάθε ένα από αυτά ελέγχει ένα ξεχωριστό κύκλωμα, το οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στον έλεγχο φωτισμού. Οι σειριακοί ηλεκτρικοί διακόπτες για φωτισμό μπορεί να περιλαμβάνουν δύο ή τρεις ομάδες φωτιστικών ξεχωριστά ή ταυτόχρονα.
  • Διακόπτης αλέ ρετούρ (σχήμα 6) - για τον έλεγχο φωτιστικού από δύο διαφορετικές θέσεις. Οι ηλεκτρικοί διακόπτες αλέ ρετούρ χρησιμοποιούνται συχνότερα σε μεγάλους διαδρόμους ή σκάλες, με έναν διακόπτη απόκλισης τοποθετημένο σε κάθε άκρο.
  • Διακόπτες Dimmer Αυτός ο τύπος διακόπτη χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της φωτεινότητας. Αυτό γίνεται συνήθως γυρίζοντας το κουπί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακόπτες dimmer για να χαμηλώσετε τα φώτα στο δωμάτιο.

Εάν δεν βρείτε το προϊόν που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια.

Εμφάνιση 39 από 39 προϊόντα
€ 2.18
€ 2.19
€ 1.71
€ 1.59
€ 3.00
€ 2.16
€ 2.05
€ 2.58
€ 2.93
€ 0.15
€ 0.29
€ 0.17
€ 0.17
€ 0.17