Παράδοση
Παράδοση

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αγαπητοί πελάτες, κάθε παραγγελία σας που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος https://apogee99.gr θα αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε καθορίσει ή στο γραφείο ταχυμεταφορών ACS.

Τιμές μεταφοράς

Το σύστημά μας υπολογίζει αυτόματα την τιμή μεταφοράς με τον επιλεγμένο κούριερ στην διεύθυνση που έχετε επιλέξει. Η τιμή ορίζεται ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος της αποστολής, τον επιλεγμένο κούριερ, τον τρόπο παράδοσης και πληρωμής. Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους παράδοσης και τις τιμές σχετικά με την συγκεκριμένη σας παραγγελία μπορείτε να δείτε στην σελίδα "checkout", αμέσως πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Λάβετε υπόψη σας ότι αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς, η τιμή παράδοσης μειώνεται, επειδή δεν πληρώνετε προμήθεια επί της αξίας της αντικαταβολής στον κούριερ.

Σε περίπτωση που έχετε επιπλέον απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα αναφερόμενα τηλέφωνα - 00359899266044.

Σημαντικό!

Κάθε αποστολή που αποστέλλεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα https://apogee99.gr περιλαμβάνει την επιλογή «επιθεώρηση αποστολής». Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αποσυσκευάσετε και να επιθεωρήσετε την αποστολή σας, στην παρουσία του courier πριν πληρώσετε την επιβληθείσα πληρωμή και πριν υπογράψετε το πρωτόκολλο παράδοσης.

Η επιθεώρηση της αποστολής γίνεται με σκοπό:

  • Για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε ακριβώς αυτό που παραγγείλατε.

  • Για να επιβεβαιώσετε το πλήρες σύνολο της αποστολής.

  • Για να βεβαιωθείτε ότι η αποστολή δεν έχει υποστεί ζημιά από τον courier κατά τη μεταφορά.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

  • Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα ή ζημιά , πρέπει να ζητήσετε από τον κούριερ να συντάξει Πρωτόκολλο καταστροφής αγαθών. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την αποστολή χωρίς να πληρώσετε μεταφορικά και άλλα έξοδα.

  • Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ελαττώματα ή το προϊόν δεν ταιριάζει με αυτό που παραγγείλατε έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την αποστολή χωρίς να πληρώσετε τα μεταφορικά και άλλα έξοδα.

  • Καταγγελίες σε περίπτωση ελαττωμάτων, ζημιών, ελλείψεων ή αποκλίσεων γίνονται αποδεκτές μόνο στην παρουσία του κούριερ και με πρωτόκολλο. Διαφορετικά ο ισχυρισμός δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

  • Ο χρόνος παράδοσης είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά (έως τις 16:00 τις καθημερινές) για να βεβαιωθούμε ότι ο αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας, καθώς και τα συμπληρωμένα στοιχεία παράδοσης είναι σωστά.

  • Η πληρωμή για τα παραγγελθέντα αγαθά γίνεται με αντικαταβολή (πληρώνετε τον κούριερ κατά τη στιγμή της παραλαβής της αποστολής).

Σε σχέση με τις νομοθετικές αλλαγές που έγιναν για ταχυδρομικά έμβασματα, το Apogee99.gr θα πρέπει να σας ειδοποιήσει:

Αγαπητοί πελάτες,

ο φορέας (κούριερ /ταχυμεταφορέας) εκδίδει απόδειξη ταχυδρομικής μεταφοράς της αξίας του οφειλόμενου ποσού. Αυτή η απόδειξη είναι ένα νομικά αναγνωρισμένο έγγραφο που εξαιρεί τον έμπορο (Apogee99.gr) από την έκδοση φορολογικών αποδείξεων.

Το Apogee99.gr ζητά από όλους τους πελάτες του να διατηρούν την εκδοθείσα Απόδειξη για ταχυδρομική χρηματική εντολή, καθώς και όλα τα άλλα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγαθών, τιμολόγιο για νομικά πρόσωπα κ.λπ.) καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης των παραγγελθέντων προϊόντων.

  • Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε εκ των προτέρων με τραπεζική μεταφορά, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε στο πεδίο "Πρόσθετες πληροφορίες" κατά την προετοιμασία της παραγγελίας ή κατά την τηλεφωνική επιβεβαίωση, την οποία θα λάβετε από εμάς.